شهردار آبادان خبر داد:
آغاز تنظیف و شست و شوی گسترده معابر شهری آبادان تاکید به مدیران خدمات شهری بر تداوم عملیات شست و شو
شهردار #آبادان گفت: عملیات شست و شوی جداول، پیاده رو و خیابان های اصلی در آبادان آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری آبادان، حسین حمیدپور با اعلام این خبر اظهار کرد: عملیات شستشوی خیابان های اصلی سطح شهر به منظور حذف آلودگی های محیطی، حفظ زیبایی های بصری و آراستگی و پاکیزگی مناظر شهری و سلامتی، نشاط و بهداشت عمومی ، به صورت گسترده آغاز شد.
وی افزود: در این راستا از ساعت ۱:۳۰ دقیقه بامداد الی ۵:۳۰ دقیقه عملیات شست و شو و تنظیف در معابر اصلی پارک شهید متظری به سمت چهار راه امیری و همچنین ایستگاه یک تا هفت کوی قدس اجرایی شد.
شهردار آبادان بیان کرد: پاکسازی و شستشوی معابر از جمله اقداماتی است که موجب پاکیزگی محیطی و نظافت سطح شهر می شود و با توجه به انتظارات مردم در این زمینه به معاونت خدمات شهری دستور داده شد به منظور پاکسازی نمای شهری و ارتقاء حس رضایتمندی در میان شهروندان ،شست و شوی خیابان های سطح شهر با جدیت ادامه یابد.
طرح تفکیک پسماند از مبداء به زودی آغاز می شود
تبریک شهردار آبادان به مناسبت آزادسازی خرمشهر / خرداد ۱۴۰۲